Webbevakning

Varför går vi på olika evenemang?

30 oktober, 2012

Då och då tipsar vi om olika evenemang som vi tycker är bra här i bloggen, och ibland bloggar vi även om dem efteråt. Vi lägger gärna in en bild och en liten kommentar på vår Facebooksida, Google+, LinkedIn och Twitter när vi är på evenemangen, ofta med länk till där ni kan ta del av materialet och det som sägs.

Just förra veckan var det två heldagar på olika ämnen, en om konvertering och en om e-postmarknadsföring. Det är ganska ovanligt att det är två evenemang samma vecka, men det är visst något med den här veckan i oktober för det var även Webbdagarna i Malmö och Internet Discovery Day i Stockholm. De två sistnämnda valde vi bort.

Vilka evenemang väljer vi?

Vi väljer i första hand evenemang som ger oss sådant som vi kan ta med hem och omsätta i praktiken för våra kunder. Just därför passar konvertering och e-postmarknadsföring mycket bra in, vårt mål är att optimera kundernas konvertering och e-postmarknadsföring är en vital del av vårt erbjudande.

Det här får vi – och ni i förlängningen

Att vi hänger med i trender, anammar ny teknik, och lär oss av best practices utvecklar vår verksamhet och våra kunders. Vi ser det som en nödvändighet för att göra ett bra jobb. Därför håller vi utkik efter evenemang som ligger inom våra områden, utvärderar dem och går på några av dem. Vi delar gärna med oss av de lärdomar vi gör, och därför ser vi till att försöka posta bra länkar i våra kanaler.

Vet du att vi har varit på något som intresserar dig, ställ gärna en fråga eller be oss skriva om något specifikt så ska vi se vad vi kan göra. Eller kom förbi på en fika!http://sveahosting.se/temp/wb-blogg/wp-admin/post.php?post=186&action=edit&message=1

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara