Kunder Webbevakning

Våra kunder och vad vi gör för dem

15 februari, 2011

Vi får då och då frågan om vad vi har för kunder, och uppmaning om att visa referenser på vår webb. Det kan vi inte annat än hålla med om, och referenser har vi utan tvekan. Så detta dåliga samvete kommer vi råda bot på löpande från och med nu.

Självklart vill vi visa upp vad vi kan och vilka vi arbetar med, det har blivit en klassisk situation av ”skomakarens barn”. Vi är ytterst noga med att våra kunder visar sin styrka på bästa sätt, men för vår egen del slirar vi lite.
No more.

Framöver kommer vi lyfta fram olika kunder och arbetsexempel bland annat här i bloggen. För vår del är det väldigt intressant att belysa utmaningar, speciella förutsättningar och lösningar som vi skapat. Vi ska försöka att inte bara slå oss själva för bröstet eller göra alltför mycket reklam för kunden.

Det första kundcaset i bloggen

En av våra tjänster är Webbdesign, att ta fram nya webbplatser eller göra om befintliga. Vi kommer från webbyråvärlden så detta är ett bekvämt område där vi har gedigen kompetens. Vi tycker det är kul att ta fram nytt åt en kund, och i samband med att vi tar fram en ny webb hamnar vi inte sällan i nostalgistunder med tio års minnen av intensiva projekt och många nätters hårt webbhackande…

Sen är det förstås nödvändigt för oss att kunna göra nya webbplatser. Det är ju en förutsättning att kunden har en webb för att vi ska kunna erbjuda vår kärnverksamhet som är att löpande sköta webbplatser och se till att de fungerar som säljverktyg och vinner på webben.

Vårt första kundcase handlar just om webbdesign, en ny webb som vi har tagit fram åt en kund. Vår allra senaste leverans återkommer vi med nästa vecka, men vår näst senaste kommer redan i nästa inlägg faktiskt där vi presenterar – Wilson Redovisningsbyrå.

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara