Webbevakning

Nya pigga och starka tag inför hösten!

16 augusti, 2013

autumn-launch

Då var ledigheten, avkopplingen och uppladdningen över och vi lämnar semesterläget med att gå online igen. Nu är det nya tag inför hösten och energin är påtaglig, det här ska bli en intressant höst och vi har nu laddat upp med gott om krafter att ta oss an utmaningarna.

Organisationen i år är lite förändrad när Anna-Carin är föräldraledig, men jag står stadigt i startblocken med gott om stöd och beprövade resurser. Första arbetsveckan har nu passerat och med det så börjar alla bollar rulla och få fart igen. Fokus på kunderna och att göra upp planerna framåt, dessutom med ett antal nya kunder och projekt som bara väntat på att få sätta igång.

Det vi faktiskt inte gör, som vi gjort fyra år i rad, det är att åka på SSWC. Det känns faktiskt lite konstigt men samtidigt helt okej just för i år. Vi hoppas att alla där får en riktigt rolig och berikande upplevelse, så att konferensen fortsätter utvecklas tills vi ses nästa år istället. Däremot finns det andra event som vi bokat, först ut är Conversion Jam 10 september och det riktigt kliar i kroppen så kul det ska bli då.

Så nu kör vi!

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara