Webbevakning

God jul!

18 december, 2012

Det lackar mot jul som man säger, och vi på Webbevakning vill ta tillfället i akt att önska alla våra trevliga kunder, följare och vänner en riktigt skön jul och ett fantastiskt 2013!

Vi vill passa på att tacka för det här året, som har varit utvecklande, roligt och alldeles, alldeles underbart som Askungen säger om balen på slottet. Visst har 2012 gått upp och ner och vi har lärt oss en hel del på vägen. Vi har varit på SSWC, på E-mail marketing evolved och på Conversion Jam bland annat. Vi har hållit föreläsningar och startat nya samarbeten.

Hos våra kunder har vi sett arbetsglädje och utmaningar, och fått båda lära ut och lära in – det är den bästa kombinationen tycker vi. Vi har lärt oss mycket nytt i olika branscher och fått ta många ingenjörer på pulsen bland annat, precis som finanssektorn, supply chain, kontorsmaterial och allt möjligt annat mellan himmel och jord. Vi är ödmjuka och fascinerade av den expertis ni besitter!

Det är roligt att se att engagemanget och förståelsen för digitala kanaler ökar, liksom nyfikenheten och viljan att satsa.  Tillsammans ska vi se till att 2013 blir ett nytt, sprakande år, med nya digitala initiativ, ännu mer bra webbkommunikation och underhållande, utmanande, intressant innehåll. Eller hur?

För att börja det nya året uppvilade och inspirerade tar vi på Webbevakning ett litet jullov från och med fredag den 21 december, och är tillbaka den 7 januari igen. Då ses vi med nya krafter för nya tag!

Webbevakning önskar god jul

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara