Twitter

Intervjuer med intressanta twittrare

30 september, 2011

Intressanta intervjuer med twittrareÄr du nyfiken på ett gäng mer eller mindre kända svenska twittrare? Företaget Ackebrink gör en serie av intervjuer där ett 30-tal twittrare får komma till tals om sitt twittrande. Mycket intressant att ta del av, särskilt som det både handlar om personkonton och företagskonton.

SJ berättar om sitt twittrande

Just idag är det social media-redaktören Tommy Thorngren från SJ som berättar hur de tänker och agerar med sitt twittrande. De berättar bland annat om det mest är negativ eller positiv feedback de får, hur de mentalt hanterar kritik och varför de bara är tillgängliga mellan klockan 9 och 16 på vardagar.

Andra twittrare i intervjuserien

Men även Joakim Jardenberg, Mindpark, Anton Johansson, Twingly och Headler, Christina Stielli, författare, Jerry Silfwer på Springtime PR, Mattias Östmar, media- och kommunikationsanalytiker, Björn Falkevik, Social Video Production, och Anna Hass, Expressiva, har blivit intervjuade.

Här är listan på de som kommer att intervjuas framöver. Något att hålla koll på för att ta del av hur andra tänker runt sitt twittrande, och inspireras i sitt eget arbete!

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara