Kundcase Webbdesign

Vem är Pelle?

11 april, 2011

Vi har fått lära känna Pelle Tornell lite grann, vilket har varit riktigt kul. Det blir lätt så när man kommer i kontakt med personer och verksamheter som ligger utanför det man själv jobbar med. Särskilt om det samtidigt påverkar en som person och inte bara den yrkesroll man har.

Pelle Tornell är nämligen mångkonstnär med en gedigen bakgrund. Efter 20 år i näringslivet så satsade Pelle på en ny karriär, att på heltid arbeta som föreläsare, underhållare och författare.

Föreläsare, underhållare och författare

Pelle föreläser till exempel om konsten att fatta beslut och om vinnande vägval för entrepenörer. Hans intresse för beslutsfattande har även lett till att han skrivit boken ”Bestäm dig”, en handbok för snabbare och bättre beslut. Mycket intressant inriktning med gediget material, som de flesta av oss har nytta av både som personer och i våra professioner.

Underhållningsdelen kittlar extra mycket, den innehåller
nämligen psykologiska tekniker som mentalister använder. “Mindbusiness” heter den show som med lekande tankeläsning bottnar i ledarskap, sätt att ta beslut och hur vi ser på omvärlden och framtiden.

Vi har producerat både webb och blogg

Vi har fått nöjet att både producera Pelles blogg och webb. Bloggen bestämdig.se är en blogg för boken ”Bestäm dig”. Pelles webb pelletornell.com har fått en översyn och presenterar Pelle och hans verksamhet på ett tydligare och bredare sätt nu.

Det har varit roligt och inspirerande att få producera webben och bloggen åt Pelle, och inte minst att få göra det i samband med ett boksläpp och allt vad det innebär. Kika gärna in på hans webb och titta närmare på boken, vi ska läsa den och det är möjligt att vi återkommer med en recension…

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara