Facebook

Uppdatera Facebooksidan med mobilen

8 september, 2011

Uppdatera din Facebooksida i mobilenVi kör lite Facebooktema på den här veckans blogginlägg. Vet du att du kan uppdatera din Facebooksida med hjälp av mobilen, så länge du har internetuppkoppling? Det kan vara smidigt om du inte alltid sitter vid en dator men vill dela med dig.

Det första du gör att ställa in dina mobilinställningar under Redigera sida > Mobil. Där får du en e-postadress som du lägger till i e-postklienten i din mobil. Sedan kan du skicka bilder och statusuppdateringar med e-post till den adressen.

Här hittar du mobilinställningarna till din Facebooksida

Självklart kan du även använda Facebooks app för Iphone för att sköta din Facebooksida. Har du inte Iphone kan du surfa på Facebooks mobilversion: m.facebook.com. Facebook menar även att det enklaste sättet att hitta till din sida är att skriva in adressen direkt dit i din mobilbrowser, har du angett ett sidnamn är det facebook.com/detanvändarnamnduvalt.

Låter det krångligt?

Titta på en tvåminuters video från Facebook som förklarar det enkelt och lättfattligt. Det är inte särskilt svårt. Däremot kan man uppleva att en del funktioner begränsas när man uppdaterar en sida via mobilen.

 

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara