Facebook Tips

Tips för Facebook-notifieringar

10 mars, 2011

Sköter du en Facebooksida för ett företag eller organisation? Då kanske du skulle vilja ha ett mejl varje gång någon interagerar med din sida. Med det nya utseendet och de nya funktionerna för sidor, ingår det att få notifieringar till den e-postadress man har angett i sin privata profil, som är den man anger när man administrerar en sida.

Men har man varit lite klok när man skapade sin privata profil, har man inte använt sitt arbetes e-postadress utan en privat mejladress. Det är inte säkert att man kan kolla sin privata mejl på sitt arbete. Förmodligen kommer Facebook att lösa det. Men det finns en smart, gratis tjänst som heter Hyper Alerts. Det är förvisso en beta-tjänst, men vi har testat den i några månader och tycker att den fungerar bra. Tjänsten är skapad av norska Hyper Interaktiv.

Du skapar ett konto och anger den e-postadress du vill ha notifieringar till, samt ett eget lösenord. Därefter anger du din Facebooksidas URL, eller flera om du har. Fyll i hur ofta du vill ha notifieringar och klicka ok. Efter det får du ett mejl varje gång någon kommenterar, gillar eller gör inlägg på din sida. Riktigt smart.

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara