Facebook Tips

20 största Facebooksidorna

21 april, 2011

När man har en företagssida på Facebook, brukar jag rekommendera att benchmarka andra sidor för att se vad de gör. Hur de gör, när de gör det och vad de gör för att stärka sina relationer till kunderna och kommunicera på sin sida. På så sätt kan man få bra tips och uppslag och ibland märka hur man inte ska göra. Kolla på sidor i din egen bransch och i helt andra branscher, ha ett brett perspektiv.

När man tittar på större varumärkens sidor märker man att de har plöjt ner en del pengar i sin Facebooknärvaro. Kanske har de teknisk kompetens inhouse som kan bygga snygga flikar och appar, men framförallt har de tid och resurser att vara närvarande och ta fram bra material. Bara för att de har en större budget, ska man inte gräva ner sig. Kolla vad de gör, och se om det är något du kan göra också! Anpassat efter dina förutsättningar såklart.

Därför vill jag gärna länka till det här inlägget. Jeff Bullas listar de 20 största Facebooksidorna med en motivering till vad de gör bra. På engelska, men läsvärt. Källan till inlägget är Inside Facebook.

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara