Evenemang

Vi åker till WebCoast 2013!

7 februari, 2013

Då var det klart, vi kommer att åka till härliga Göteborg den 15 till 17 mars för att delta på WebCoast! WebCoast är västra Sveriges knytkonferens/unconference när det kommer till digitalt. Här styr deltagarna själva vad sessionerna handlar om, och det skapar en dynamik som är svårslagen. Deltagarna är medskapare och delaktiga på ett annat sätt än vid traditionella konferenser.

För oss som har basen i Stockholm är det viktigt att vara med även utanför Stockholmsregionen, och se vad som händer i andra områden. Tendenser, startups, trender, idéer. Men mest av allt är det inspirerande att träffa andra människor som har både hjärta och hjärna djupt i den digitala myllan. Att en hel helg få testa sina tankar och idéer ihop med smarta människor, och vara bollplank för dem.

WebCoast är ett av fyra evenemang som vi försöker gå på när vi har möjlighet. De andra är SSWC, SSMX och Webbdagarna. Vi tycker att det är ett bra sätt att hålla koll på branschen, ha fingret i luften för nyheter och trender, och självklart för att utveckla våra nätverk.

Just i brytningstiden mellan vinter och vår är den lilla energi-injektionen som WebCoast innebär välkommen. Att åka hem från Göteborg, fylld av ordvitsar, räksmörgås, skratt, nya bekantskaper, korsbefruktade tankar och en sjusärdeles kick att omsätta allt i praktiken. Det är riktigt bra.

Blir du nyfiken? Läs mer på WebCoasts egen sida, och i deras blogg. Hoppas vi ses där!

WebCoast 2013

Du kanske också vill läsa

1 kommentar

  • Reply #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 7 februari, 2013 at 14:25

    […] februari: Vi åker på WebCoast! | […]

  • Svara