Evenemang Kunder

Vi var med på boksläpp av “The winning formula”

11 februari, 2011

”The winning formula”, det är den lockande titeln på den rykande färska årsbok som vår kund UnitedLog gett ut. Vi var med på boksläppet tisdag 8 februari, och det var en rolig upplevelse. Dels att vara med när en bok släpps, det är alltid lite speciellt. Men dels att själva lokalen och sammanhanget var så perfekt valt och fixat.

Releasefesten hölls på Idh Wheels & Tyres i Stockholm, dit kunder och andra gäster var inbjudna. En helt klockren lokal för ändamålet, en däckverkstad inredd med däckstaplar längs väggarna, lätt oljedoft i luften och ett par klenoder till bilar parkerade som ögongodis. Tema hela vägen med andra ord.

Det är nämligen så att varje år så har boken ett nytt tema och i år är det Formel-1 som gäller. Hur funkar logistiken i formel-cirkusen? Vad ställs det för krav och vad finns det för marginaler? En spännande inblick bakom kulisserna för alla oss som bara ser bilarna snurra varv efter varv på TV.

UnitedLog arbetar med logistik och ”supply chain”, både konsultverksamhet för försörjningskedjor och finans, it-system och outsourcing-lösningar. Så boken handlar förstås om logistik i alla dess former, och avhandlar logistikåret som gått med artiklar och case-beskrivingar.

Förutom att boken lansererades officiellt så fick vi också höra Peter ”Poker” Wallenberg Jr prata motorsport. En minst sagt levande berättelse eftersom han stod med armen i mitella efter sin senaste krasch… Underhållade och intressant var det, och vi som lyssnade både gapade och skrattade till anekdoter och kuriosakunskaper.

Det var helt enkelt en inspirerande kväll under trevliga former – i ett ställe och sammanhang man minns. Plus att det är väldigt roligt för oss att ha en kund med en sån tyngd inom sitt område att de ger ut en bok om vad de jobbar med och hur. Riktigt kul!

Är du intresserad av logistik och ”supply chain”, inköp, produktion, distribution, it-system, transporter och liknande? Då kan vi rekommendera boken så du kan läsa dig mätt, boken går faktiskt att beställa via deras webb – det har vi själva sett till…

Beställ boken ”The winning formula” >
Läs pressreleasen för boken >
Lär dig mer om UnitedLog >

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara