Evenemang

Sweden Social Web Camp

20 juni, 2011

Sweden Social Web CampSweden Social Web Camp är en unconference om den sociala webben, som går av stapeln i augusti på Tjärö i Blekinge skärgård. Campet samlar dryga 400 deltagare, passionerade för den sociala webben, som nätverkar, delar kunskap, diskuterar, utvecklar nya tjänster och umgås under fyra dagar på en liten ö.

I år är det tredje året som Sweden Social Web Camp, eller SSWC, arrangeras. Från början en idé om att sitta ett gäng människor som delar samma intresse på en brygga vid vatten och prata om det som förenar dem, men numera ett fullskaligt arrangemang och lite av årets händelse i för personer som arbetar med social media, eller bara är intresserade.

Kunskapsdelning och nätverkande

Tjärö är en fantastisk, men liten ö, och därför är deltagarantalet begränsat. Ännu mer begränsat är antalet sovplatser inomhus, så de flesta som åker tältar. På ön går det omkring får och betar, och i vattnet strax utanför finns en bastuflotte som ivrigt brukas. På dagarna hålls sessioner, de flesta utomhus, av deltagarna, och på kvällarna umgås man med lägereld, festtält, dans i ladan hela natten, nattbad och spökhistorier runt elden.

Två biljettsläpp – din chans?

Det är ett enormt tryck på biljetterna. Igår var det första biljettsläppet för årets upplaga av #SSWC, och 250 biljetter sålde slut på sju minuter. Vi på Webbevakning som driver Socialwebb.se lyckades få biljetter, och kommer att vara på plats och blogga från evenemanget. Är du själv sugen på att vara med? Sätt upp dig för att få information om biljettsläpp nummer två.

Du kanske också vill läsa

Inga kommentarer

Svara