Evenemang

Digital Knowledge Day

18 mars, 2013

Hur ska man integrera online i en marknadsstrategi, och anpassa befintlig marknadsföring till en digital verklighet? Hur påverkas ett företag av ett förändrat medielandskap, och inte minst, konsumentbeteende?

De frågorna ska förhoppningsvis få ett svar på Digital Knowledge Day 2013, som arrangeras av Search Integration den 10 april på Hotel Rival i Stockholm. Det är en imponerande talarlista som är uppradad, och personligen tycker jag att det är roligt att för en gångs skull se lika många kvinnor som män bland talarna och i panelen. En bonus för en bransch som fortfarande trasslar med det, trots att vi är många kvinnor som arbetar i den.

Det om det, talarprogrammet kan du hitta här, och själva evenemanget beskrivs såhär:

Kom och bli inspirerad av talare som delar med sig av sina erfarenheter och ger sin syn på hur både företag och externa konsulter kan bidra till en ökad integrering och undvika att jobba i silos. Alltför mycket arbete görs idag utan samordning mellan interna resurser och/eller externa konsulter vilket resulterar i ett splittrat varumärke som inte får det genomslag online som det kunde haft.

Lyssna på hur man kan adressera de strategiska aspekterna av ett företags närvaro online. Hur man översätter befintlig marknadsstrategi till online och få en inblick i hur ett förändrat medielandskap och nytt konsumentbeteende påverkar dig och ditt företag. Välkomna!

Bloggpass och bra VIP-pris för dig

Jag är inbjuden med bloggpass som det heter i de här sammanhangen, precis som jag var på SIME. Det innebär att jag kommer att vara på dagen och blogga om det som jag tycker är mest intressant eller tankeväckande eller inspirerande. Eller irriterande, det vet man inte.

Med mitt bloggpass följer även möjligheten att erbjuda dig som vår bloggläsare ett extra bra pris för dagen. Är du sugen på att gå på Digital Knowledge Day går du hit och klickar på länken Click here to enter a promotion code ovanför den gröna knappen. Där anger du AnCa13 och så väljer du priset 1950 kr +moms. Det är en finfin rabatt på 1 000 kronor mot fullpris.

Digital Knowledge Day

 

Du kanske också vill läsa

3 kommentarer

 • Reply Per Pettersson 18 mars, 2013 at 14:16

  Vad kul att du ska komma, Anna-Carin! Har sett fram emot att få arrangera utbildningsdagen igen med kollegorna. Tror det kommer bli hur intressant som helst 🙂

  • Reply Anna-Carin Carnebro 18 mars, 2013 at 14:22

   Tack! Det ska bli roligt att vara med.

 • Reply #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 19 mars, 2013 at 10:13

  […] mars: Digital Knowledge Day | […]

 • Svara